Tarieven

Voordat er een behandelingstraject wordt gestart, vindt er een intakegesprek plaats. Gedurende dit gesprek wordt de hulpvraag besproken en wordt er een behandelplan voorgesteld. Volgt er na het intakegesprek een behandelingstraject, dan is het intakegesprek gratis. 

Een intakegesprek duurt gemiddeld 30 minuten. Kosten € 50,00 eenmalig.

Een therapiesessie duurt, afhankelijk van het type behandeling, 60 of 90 minuten. 

Therapiesessie, 60 minuten: kosten € 75,00 per keer. 

Therapiesessie, 90 minuten: kosten € 85,00 per keer.

lightbulb, energy, nature-5244001.jpg

Om mijn professionaliteit te waarborgen, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten.

Ik zal me altijd inspannen de therapie tot een positieve uitkomst te brengen. Als je echter ontevreden bent over de dienstverlening, wordt het zeer op prijs gesteld om dit bespreekbaar te maken met Mille Pensieri. Mocht het geen bevredigend resultaat opleveren, dan kun je je wenden tot het GAT (Geschillen Alternatieve Therapeuten).

 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Ik ben lid van de Stichting OPET, de organisatie voor Psycho-Energetisch Therapeuten. Voor meer informatie zie: stichtingopet.nl