Over mij

Mijn naam is Stefania Bosco, psycho-energetisch therapeut in Ede.

Bij het SIO (School voor Intuïtieve Ontwikkeling) heb ik met veel plezier de driejarige opleiding ‘Psycho-Energetisch Therapeut’ gevolgd.

Ik ben met deze opleiding gestart vanuit een diepe wens me intuïtief en spiritueel te ontwikkelen. Gedurende het oefenen met psycho-energetische technieken kon het voorkomen dat je ook je eigen onopgeloste stukken tegenkwam. Inderdaad kreeg ik tijdens een paar lessen met onverwerkte thema’s te maken. Door de aangeleerde werkmethodes toe te passen op deze trauma’s, vond er bij mij heling plaats. Ik weet, uit eigen doorvoelde ervaring, dat de psycho-energetische methode werkt. 

Tijdens het tweede studiejaar ontstond bij mij dan ook het idee psycho-energetisch therapeut als beroep te willen uitoefenen. Deze keer vanuit een diepe wens een ander te kunnen helpen. 

Zo is tijdens het derde lesjaar mijn bedrijf ‘Mille Pensieri’ ontstaan. In het Italiaans, de taal van mijn ouders en grootouders, betekent deze naam ‘Duizend gedachten/inzichten’. 

In mijn praktijk vind je zowel een professionele als een vertrouwde sfeer. Dit creëer ik door te werken vanuit zuiverheid. Met een zuiver hart stel ik de persoon die bij me komt centraal. Vragen die hierbij horen zijn: wat speelt er, wat heb je nodig?

Tegelijkertijd is jouw intentie om met jezelf aan de slag te gaan belangrijk, want uiteindelijk help je jezelf. Vanuit mijn positie reik ik je hulp, begeleiding en tools aan om weer op te staan en met hernieuwde energie je pad te volgen.